Pediyatrik Kardiyak Yoğun Bakım Ünitemiz HAYATA RENK VER DERNEĞİ tarafından boyandı.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.
20 Ağustos 2019

İl Milli Eğitim Müdürlüğü , İl Sağlık Müdürlüğü, ve Hayata Renk Ver derneği ortaklığında yürütülen “Öğretmenim Elimi Tut” projesi kapsamında  çocukların hastane ortamlarında kendilerini daha iyi hissetmelerini amaçladığımız, Hastanedeki çocuklara, ebeveynlerine hatta hastane personeline hastaların hala çocuk olduklarını hatırlatmak, morallerini arttırarak iyileşme süreçlerine katkıda bulunmayı amaçlarken, yaşadığımız ortamların psikolojik durumumuzu etkilediği gerçeği noktasında Düşlerimi Boyar mısın? projesi devreye giriyor.

Hastanelerin Çocuk Servislerinin çocuk acil üniteleri, çocuk poliklinikleri, yatan hasta servislerinin gri ortamlarını değiştirmek, hem daha renkli, hem de çizgileri ile yaşayan, nefes alan, umut dolu çocuk dostu mekanlar haline gelmesi için gönüllü çizerlerimizle duvarları renklendiriyoruz.

16 Ağustos 2019 Cuma Günü, Proje Koordinatörleri Melek Okur ve Güner Özdoğru organizasyonuyla Çizerlerimiz Hülya Yavuz Öden, Begüm Özer, Burçin Öztek ve 15 Gönüllü ile gerçekleştirildi.
Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesinin çocuk yoğun bakım ünitesi çocukların hayal güçlerinden yola çıkılarak “Ben’im Hayalimdeki Renkler” temasıyla renklendirildi.  Düş boyamak için, biraz boya, bolca emek, bol bol gülümsemek ve çocukların çocuk olduğunda iyileşeceğine inanan muhteşem kalplere ihtiyacımız vardı. Hayata Renk Ver ailesinde tüm bu güzellikler fazlasıyla var. 6 yılda boyadığımız hastane sayısı 18’e ulaştı.

Sayısız fırça darbesi ve umutla başladığımız her bir serüven sonrasında içimiz kıpır kıpır ayrıldık. Öylesine güzel bir duygu ki öncesi ve sonrası arasındaki farkı görmek muazzam. Çünkü inanıyoruz ki, Çocuk, çocuk olunca iyileşir. Bu süreçte boya tedariği ve bağışları ile bize destek olanlara, hastane yönetimi ve çalışanlarına, Gönüllülerimize aramızda olamayan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

HAYATA RENK VER DERNEĞİ

Hayata Renk Ver Derneğine ve emeği geçen herkese hastanemiz adına çok teşekkür ederiz.

• 1-2-01.jpeg
  • 10-1-01.jpeg